• webcube
  • No Comments

#TCIC 2019, platformă de idei și inovație de pe patru continente

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania reprezintă o permanentă sursă de inspirație pentru noi afaceri, noi dezvoltări și colaborări între antreprenori și instituții de pe patru continente în domenii diverse.

Conferința Internațională a Clusterelor din Transilvania a ajuns la cea de-a V-a ediție și s-a desfășurat între 18 și 20 septembrie la Cluj-Napoca.

Deschiderea conferinței a avut loc pe 19 septembrie, însă pe 18 și pe 20 au fost organizate o serie de evenimente paralele. Mai întâi s-a desfășurat conferința de specialitate „SYNERGY: IN-NOVATION AND NEW BUSINESS”, iar în ultima zi, pentru a promova parteneriatele internaționale, a fost organizate sesiuni de matchmaking, întâlniri de afaceri între participanți C2C și B2B cu sprijinul rețelei Enterprise Europe Network. Până în prezent, conferința a avut peste 1.200 de participanți și peste 200 de vorbitori în edițiile anterioare, oferind mai bine de 500 de oportunități pentru conectarea antreprenorilor și a întreprinderilor din întreaga lume, în timpul sesiunilor de matching.

 

Articol preluat de pe intarzia.ro

autor: Alexandra Irimiea

Leave a Reply