• webcube
  • No Comments

Producătorii de mobilă din Transilvania au o nouă conducere

Consiliul Director al Clusterului Mobilier Transilvan (CMT) va fi prezidat timp de doi ani de către fondatorul companiei Salice Cluj-Napoca, Ioan Iancu.

63 de membri ai CMT – Transylvanian Furniture Cluster au fost reprezentați la adunarea generală organizată la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj.

Noul Consiliu Director, care va activa în perioada 2020-2021, îl are ca președinte pe Ioan Iancu, de la Salice, și patru vicepreședinți: Dan Pitic – Ax Perpetuum, Ioan Cionca – Taparo, Balint Ede – Antares România – Scaune.ro, Imre Zilahi – revista MagMob.

“În plus, am aprobat formarea Consiliului Consultativ, structură informală, cu misiunea de a reprezenta și promova interesele strategice ale clusterului. Va fi coordonat de Csaba Laczko, membru de onoare al CMT”, a precizat conducerea organizației cu sediul la Cluj-Napoca.

CMT are în prezent 85 de membri, cei cinci nou-veniți a căror aderare a fost acceptată în adunarea generală fiind societățile Accesoria Group, Davurent, Silva Nobilis, Jovan și Universitatea Bogdan Vodă.

Organizația are un portofoliul nou format din 10 propuneri de proiecte validate de membri și care urmează să fie incluse în strategia sa de dezvoltare. Echipa de management a decis că va rămâne deschisă și spre alte propuneri de proiecte, care să completeze lista inițială.

CMT a fost înființat în 2012, având ca fondatori companii, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Articol preluat de pe transilvaniabusiness.ro

Leave a Reply