• webcube
  • No Comments

Comisarul european Corina Crețu participă la Cluj la Conferința Națională “Clusterele- Modele inedite de business”

 

Comisarul European pentru Politici Regionale, Corina Creţu, va participa la Conferinţa Naţională “Clusterele- Modele inedite de business”, eveniment ce va avea loc în perioada 4-5 iunie 2015, la Cluj-Napoca. Evenimentul este organizat de AgroTransilvania Cluster, Cluster Mobilier Transilvan, iTechSylvania Cluster și Cluj IT, în colaborare cu Asociaţia Clusterelor din România “CLUSTERO”.
Conferinţa „Clusterele – modele inedite de business” va aduce împreună decidenți europeni și naționali în politica de clustere, autorități publice, instituții financiare, asociații de sprijin și de management pentru structurile de tip cluster, dar și membri ai clusterelor – companii, universități, institute de cercetare, autorități publice.

Acest eveniment de business va avea secțiuni dedicate domeniilor agroindustrial, mobilier, IT şi lifestyle.

Un alt punct de interes îl vor constitui subiectele destinate finanţării clusterelor, dar şi sesiunile de brokeraj programate a avea loc în cadrul conferinţei. Aceasta este cea de-a patra conferinţă a clusterelor din România. Ea va avea loc la USAMV Cluj şi la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca. Partenerii evenimentului: Consiliul Judetean Cluj, Primăria Cluj-Napoca, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi Banca Transilvania.

Articol preluat de pe clujtoday.ro

autor: Bianca Pădurean

Leave a Reply