• webcube
  • No Comments
placeholder

Cluster Mobilier Transilvan și-a asigurat sustenabilitatea pentru următorii 5 ani

 

Trei clustere din Regiunea de Nord-Vest au fost desemnate câștigătoare cu cele mai mari punctaje din lista de 7 admise la competiția națională POC 2014-2020 Acțiunea 1.1. Mari Infrastructuri de Cercetare – Clustere de inovare: Cluster Agro Transilvania, TREC – Transylvania Energy Cluster și Cluster Mobilier Transilvan.

CLUSTER MOBILIER TRANSILVAN a obținut finanțare în cadrul apelului evidențiat mai sus. Prin intermediul acestui proiect se vor realiza infrastructuri deschise de cercetare și inovare pentru materialele din plastic și compozit, folosite în industria mobilei (în parteneriat cu Napochim și Ax Perpetuum) și altul de cercetare în domeniul acoperirilor funcționale (în parteneriat cu INCDTIM și Salice), iar exploatarea clusterului va fi asigurată în parteneriat cu firma de consultant Hygia Consult.

Membrii clusterului vor beneficia prin proiect inclusiv de servicii de inovare, suport si internaționalizare. Perioada de implementare a proiectului este de 5 ani, iar bugetul avut la dispoziție este de aproximativ 2,6 milioane euro.

Leave a Reply