• webcube
  • No Comments

Cluster Mobilier Transilvan, expozant la Mobilă Expo 2015

 

Cluster Mobilier Transilvan participă între 26-29 martie 2015 la prima ediție a Mobilă Expo, un târg de mobilier dedicat publicului larg, găzduit de Centrul Expozițional Romexpo. Vizitatorii sunt așteptați în cadrul Romexpo, pavilioanele C4 și C5, cu o selecție variată de produse, care pot fi achiziționate chiar în cadrul evenimentului.

Această este de fapt notă distinctivă a târgului. Produsele expuse pot fi achiziționate pe loc, iar cumpărători vor putea beneficia de discount-uri consistente, promoții și oferte speciale valabile exclusiv în cadrul acestei manifestări. Potențialii clienți vor găși aici mobilier clasic și modern, canapele, fotolii, accesorii sau mobilier pentru spații publice.

Mobilă Expo a fost conceput ca un târg destinat în special clienților, organizatorii urmărind ca pe parcursul celor patru zile să se atingă un nivel considerabil de vânzări. În acest scop s-au urmat câteva direcții clare. Varietatea este una dintre ele: peste 50 de producători români de mobilier, cu sute de modele și variante, pentru toate gusturile și bugetele. Consilierea gratuită este de asemenea un beneficiu oferit vizitatorilor târgului, astfel încât fiecare să găsească varianta optimă pentru nevoile sale. Și, nu în ultimul rând, programul de discout exclusiv, atât pentru achizițiile în cadrul târgului, cât și pentru comenzile plasate pe durata acestuia.

O altă componentă importantă a Mobilă Expo este posibilitatea de a lua contact direct cu industria de mobilier românească și cu cei direct interesați de aceasta. Se vor găsi aici principalii producători și importatori de mobilă din România, asociații și instituții de profil, iar pe lângă produsele efective, Cluster Mobilier Transilvan speră să promoveze în rândul publicului interesat de mobilier și informații despre activitatea clusterului și despre membrii săi.

Toți cei interesați sunt așteptați să viziteze Cluster Mobilier Transilvan în pavilionul C5, stand 42. Programul de vizitare este pentru 26-28 martie între orele 10-18, iar în 29 martie între orele 10-16.

Leave a Reply