• webcube
  • No Comments

Schimb de experiență român-bulgar în cadrul evenimentului Clusterul – model de business

Membrii Clusterului Mobilier Transilvan și ai omologului său bulgar se întâlnesc vineri 5 decembrie 2014 la Cluj în Sala de Consiliu a Facultății de Arhitectură și Urbanism într-un schimb de experiență. Invitat de onoare este doamna Genoveva Christova, manager al Clusterului Mobilier din Sofia, care va explica începând cu ora 14 cum se poate construi un cluster de succes.

Dna Christova va vorbi despre cum a pornit totul, greutățile întâmpinate și felul în care au depășit fiecare obstacol, practic povestea a peste 10 ani de experiență. Va prezenta istoria Clusterului Mobilier din Sofia, care începe în 2009, în plină perioadă de criză mondială și în condiții puțin prielnice dezvoltării unei asociații de succes atât pe plan local, cât și la nivel internațional. Și totuși, grupul bulgar a reușit nu doar să se dovedească competitiv, ci și să își creeze o identitate bine conturată pe piața internă și pe cea internațională de profil, creând și apoi consolidând relații solide de business între membrii afiliați.

La rândul lor, reprezentanții Cluster Mobilier Transilvan vor prezența drumul parcurs de grupul transilvănean de la crearea lui în 2012 și până în prezent. Un parcurs dificil în condițiile în care în România acest model de business este puțin cunoscut, dar presărat cu reușite și cu o bună reprezentare internă și internațională în diverse evenimente și proiecte mai ales pe zona Europei de Sud-Est.

Evenimentul va avea loc vineri 5 decembrie 2014 la Facultatea de Arhitectură și Urbanism, str. Observatorului nr. 34-36, et.3, Sala de Consiliu. Pentru cei ce doresc se va pune la dispoziție și translator.

Articol preluat de pe www.national-magazin.ro

autor: Hogas Andrei

Leave a Reply