• webcube
  • No Comments

Salice & Vlădeasa Furniture te invită la expoziția BIFE-SIM 2019 (stand 131 din Pavilionul B2)

Bine ai venit în universul Salice & Vlădeasa Furniture pentru mobilier office și de locuințe. Pentru cea de-a XXVIII-a ediție BIFE-SIM, ți-am pregătit o selecție de produse nou lansate în 2019, cu sprijinul partenerului Voga: sistemele Big, Air, Hide.

Vizitează-ne între 12-15 septembrie la standul 131 din Pavilionul B2 al Cluster Mobilier Transilvan și descoperă o multitudine de variante de structuri metalice versatile pentru mese de living, de conferință și birouri.

Asamblarea este simplă și rapidă, iar construcția oferă nu doar stabilitate, ci și estetică. Toate componentele sunt acoperite cu pulbere, vopsite în RAL 9006 silver, 9005 black, 9016 white sau 7016 anthracite. Opțiunea de a conecta picioarele între ele e posibilă prin utilizarea traverselor de diferite lungimi standard, între 800 și 2.000 mm.

Colecția e desăvârșită de blaturile din lemn masiv de stejar și fag cu furnir natural produse de Vlădeasa Furniture, finisate prin uleiere sau vopsire, prezentând frezare, canturi teșite sau colțurile rotunjite – în funcție de model. Combinând materiale clasice și moderne – furnir, lemn masiv, MDF, sticlă, metal – diverse culori și finisaje, meșteșugul prelucrării tradiționale în lemn cu tehnologii avansate de producție, produsele Salice & Vlădeasa Furniture îți oferă piese de mobilier de bază, adaptate la nevoi moderne.

Despre noi

SALICE îți stă la dispoziție la locațiile din Cluj-Napoca, Turda și Alba Iulia cu soluții integrate pentru lucrări de mobilier: gamă de produse la zi, înnoită constant, servicii de prelucrare la standarde ridicate, consultanță tehnică de specialitate, fiind un brand dedicat deopotrivă producătorului, proiectantului, arhitectului, clientului final.

Fabrica Vlădeasa Furniture, parte din SALICE, se numără printre producătorii de top din Transilvania, cu 120 de angajați, 4.500 mp. de hale de producție, echipament modern și clienți în România și exterior. Produce mobilier din lemn masiv, prestează servicii de prelucrări și finisare, consiliază clienți prin departamentul propriu de proiectare și design. Află mai multe pe www.facebook.com/salicecluj și www.salice.ro/vladeasa-furniture.

 

Articol preluat de pe intarzia.ro

Leave a Reply